Verhot

Toteutan kaikki pienet ja suuret verhotarpeesi Tampereen seudulla.

Teen luovia verho- ja sisutustekstiili
ratkaisuja sinun kanssasi, yhdessä suunnitellen. Sinun
unelmasi, toiveesi ja MiWall:in ammattitaito yhdistettynä samaan pakettiin.

Tarjoan sinulle tai yrityksellesi kokonaisvaltaisen verhopalvelun
verhojen suunnittelusta toteutukseen, asennukseen sekä huoltoon.

MiWall:in ompelu ja suunnittelutaidoilla onnistuu kokonaisvaltainen
verho-ja sisustustekstiilien, tai kodintekstiilien
suunnittelu, kangas ja materiaali valinnat , verho-ompelu,
verhoasennus ja huoltaminen.

Yhteystiedot

Puhelin

0400-801577

 

Sähköposti

minna@miwall.fi

Lähetä viesti

Tekstiilisisustaminen,

on paljon muutakin ,kuin verhot ikunassa.

Hyvin valituilla  materiaaleilla voidaan vähentää tai lisätä valon määrää, pimentää, poistaa kaikua , piristää,muuttaa tunnelmaa,värimaailmaa jne. Kankailla saadaan helposti uudistettua tilaa, ilman suurta remonttia.Valikoimaa on paljon ja suosittelenkin  käyttämään ammattilaisen apua onnistuneen lopputuloksen saamiseksi.Minulla on laaja valikoima kangasmalleja ja paljon valikoimaa eri valmistajilta . 

 Vaihtoehtona kierrätys mahdollistaa edullisetkin hankinnat ja uudistukset.Pienillä korjauksilla ja muutoksilla voidaan käytetyistä materiaaleista tehdä upeat uudet tekstiilit.Minä käytän paljonkin kierrätettyjä kankaitaja  verhoja. Vanhat valkoiset pitsilakanat ja tyynyliinat ovat jo vuosia käsissäni muuttuneet uusiksi tuotteiksi.Kannattaa siis miettiä, mitä vanhoilla verhoilla tekee.

Tampereen Nekalassa oleva Nextiilipaja ottaakin vastaan tekstiiliä ja siellä ne lajitellaan uusiokäyttöön ja myyntikelpoiset myyntiin.

Verhojen ripustamiseen on paljonkin vaihtoehtoja. Olin 10 vuotta työssä K-Raudassa olenkin verhokiskojen ja verhotankojen suunnittelun ammattilainen. Taulikiskojärjestelmien suunnittelu on myös hyvin hanskassa.Kysy lisää, autan mielelläni